UA-113549291-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuokraisäntäpalvelu VIP Oy

Vuokraisäntäpalvelu VIP Oy tarjoaa ammattimaista isännöintiä, asunnon vuokrausta sekä vuokra-asunnon hallinnointipalvelua. Isännöitsijämme on suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon. Asuntojen vuokraus ja hallinnointi hoituu useamman vuoden kokemuksella. Vuokraisäntäpalvelu VIP Oy on laillistettu vuokravälittäjä (LVV).

 

Meidän tapamme toimia

Isännöinti toteutetaan yksilöllisesti, taloyhtiön tarpeiden mukaan. Tavoitteemme on kehittää taloyhtiötä pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti, sekä saada asukkaiden arki sujumaan häiriöttä. Toiminnassamme noudamme hyvää isännöintitapaa ja isännöinnin eettisiä ohjeita.


Vuokraustoiminnassa tavoitteemme on saada huoneistovuokraus toimimaan niin, että vuokralaisella on hyvä asua ja asuinhuoneiston omistaja voi huolettomasti jatkaa vuokraamista. Hoidamme asuinhuoneiston vuokrauksen alusta loppuun vankalla kokemuksella. Kokemustamme ja hyvää vuokranvälitystapaa käyttäen pyrimme aina toimimaan oikein, niin asuinhuoneiston omistajaa kuin vuokralaistakin kohtaan.


Asunnon omistajalla on mahdollisuus joko ulkoistaa pelkkä asunnon vuokraaminen tai yhdistää Vuokraisäntäpalvelu VIP Oy:n osaaminen myös asunnon hallinnointiin, jolloin asuntosijoittamisesta tulee erittäin helppoa ja huoletonta.

 

 

 

ihmisille asunnot - sijoittajille asiakkaat